Over mij

foto 1

WELKOM BIJ SYLSLIFESTYLE!

 

Ik ben Sylvia Broekhof en ik woon samen met mijn man Raymond en mijn 3 zonen, Mike, Rick en Tycho in Twello. Wij wonen in een vrijstaande woning uit 1926.

 

Mijn hobby is: interieur en styling en alles wat daar verder bij komt kijken. Zwart, wit,  grijs en hout tinten zijn favoriet in mijn interieur. De Scandinavische stijl spreekt mij enorm aan, deze stijl kan prima gecombineerd worden met een touch van andere stijlen.

 

Ik heb al heel lang de wens om iets voor mezelf te beginnen op interieur gebied. Ik heb besloten dat de tijd rijp was om deze wens in vervulling te laten gaan.  We hebben een pipowagen gekocht en deze omgetoverd in een shopje. Vanuit mijn pipowagen verkoop ik woonaccessoires. Ook geef ik woonparty’s bij mensen thuis, hier wordt erg enthousiast op gereageerd, waar ik natuurlijk erg vrolijk van word. Verder geef ik nog styling adviezen bij mensen thuis.

 

Maar nu is er ook mijn webshop, zodat ook de mensen die niet bij mij in de buurt wonen mijn woonaccessoires kunnen shoppen. De shop is nog in een begin stadium maar zal zeker in de loop van de tijd verder uitgebreid worden.

 

Ik wens  jullie allemaal veel shop plezier.

 

Liefs,

Syl