Inspiratie opdoen

In mijn vorige blog heb ik jullie verteld dat we ons huis in de verkoop hebben gezet, omdat we ons oog hebben laten vallen op een ander huis. Nou, dat hebben we geweten! De afgelopen 2 weken hebben we wel 10 kijkers gehad. Poeh, dat was me wel wat. Zoveel belangstelling dat hadden we zeker niet verwacht. Dat betekende wel dat ik ons huis goed schoon moest houden en dat de boys en ik samen met onze 2 hondjes het huis uit moesten wanneer er kijkers kwamen. Bij de eerste bezichtigingen gingen we naar de overbuurvrouw om daar toch wel nieuwsgierig door de gordijnen te gluren, kijken naar wat voor een mensen er kwamen. Waarop onze makelaar later zei, ik zag jullie wel gluren, oeps dat was nou net niet de bedoeling! De volgende keren gingen de boys, hondjes en ik met zijn allen gepropt in mijn Mini Cooper naar de supermarkt. Na een half uurtje reden we terug naar huis en moesten dan vaak in het begin van onze straat wachten, omdat we zagen dat de kijkers nog niet weg waren. Wat een toestand, hondjes nerveus, hele auto beslagen, dat moet een komisch gezicht zijn geweest voor de voorbijgangers. Maar het ziet er naar uit dat het goed gaat komen met de verkoop van ons huis en dat de koop van het huis waar we ons oog op hebben laten vallen dichterbij komt. Daar doen we het allemaal voor!

blog 2

Na deze 2 hectische weken had ik de behoefte om eens heerlijk wooninspiratie op te doen bij het tuincentrum. Daar waren ze al volop bezig om alles in de voorjaarssfeer te brengen. Tuinsets werden weer uitgestald en hangmatten weer opgehangen. Wat je veel ziet zijn manden, vazen en kleden met grafische zwart/wit prints. Maar ook vazen met een marmerlook, gecombineerd met zachte pastels. Wat ik ook zag en wat nog altijd op mijn wishlist staat, is de hangstoel. Die stoel brengt meteen een vakantie gevoel in mij naar boven! Hopelijk komt straks in ons nieuwe huis ook zo’n stoere stoel te hangen.

blog 2
blog 2
blog 2
blog 2

Thuis aangekomen kreeg ik meteen inspiratie om de voorjaarssfeer in ons huis aan te brengen. Ik had nog kleine glazen vaasjes die ik met touw aan een tak heb geknoopt en voorzien heb van leuke voorjaars bloemetjes. In mijn glazen stolp vaas heb ik bloembolletjes gedaan, dat staat super gezellig. Tot slot heb ik nog wat frisse tulpjes op een mooie vaas gezet. Het voorjaarsgevoel begint te komen! Heerlijk, was het maar vast zover.

blog 2
blog 2
blog 2
blog 2

Wie weet heb ik jullie kunnen inspireren om ook alvast de voorjaarssfeer in huis aan te brengen.

Ik word er in ieder geval wel vrolijk van!

 

Liefs,

Syl

Sylvia Broekhof
sylslifestyle@gmail.com
8 Comments
 • Anja Visser
  Beantwoorden

  Een heerlijk verhaal weer. Een echt Syl verhaal.

  12 februari 2016 at 21:00
 • Trudy
  Beantwoorden

  Wat ziet het er weer leuk uit!! Ik krijg hierdoor ook zin om alles te veranderen. Alleen is mijn probleem dat ik alles mooi vind. Spannend trouwens, dat jullie ergens anders gaan wonen! Heel veel geluk en plezier met de voorbereidingen!!

  12 februari 2016 at 21:31
 • Wat fijn met zoveel bezichtigingen en ook bij mij nu de carnaval voorbij is kan het voorjaar binnen komen.

  12 februari 2016 at 21:58
 • Ria Wassink
  Beantwoorden

  Leuk geschreven Syl met veel humor. Gezellig hè, het voorjaar weer in huis. Het is duidelijk dat jullie een spannende tijd tegemoet gaan i.v.m. de verkoop van jullie huis. Heel veel succes hiermee.

  12 februari 2016 at 22:40
 • Wat fijn! Gaat helemaal goedkomen met de verkoop van jullie prachtige huis!
  Ik begrijp t wel hoor, zoveel kijkers. T is zo mooi en helemaal af. Benieuwd wat voor huis jullie nu op t oog hebben.
  X

  13 februari 2016 at 03:27
 • Nicole
  Beantwoorden

  Ja leuk weer, ga straks ook even kijken bij Intratuin. Nog een paar maand dan kan ik echt gaan shoppen, hopelijk ga je een keer mee. Gezellig.

  13 februari 2016 at 07:34
 • mendy
  Beantwoorden

  ohhh wat een gedoe whahaha
  wat een super leuk idee met die vaasjes, dat ga ik zeker onthouden

  gr Mendy

  13 februari 2016 at 10:51
 • Anita Poesse
  Beantwoorden

  Echt Syl ! Leukkk weer.
  Liefzzz

  23 februari 2016 at 13:04

Post a Comment