Deventer, mijn stad!

Deventer is mijn stad! Het is een prachtige oude Hanzestad gelegen aan de IJssel. In het midden van het centrum ligt een mooi groot plein, De Brink. Rondom dit plein bevinden zich allemaal terrassen, dit zorgt voor de nodige gezelligheid en sfeer! In de zomer zitten alle terrassen bomvol. Op het plein worden regelmatig activiteiten georganiseerd zoals de zomerkermis en Deventer op stelten.

 

In super mooie monumentale panden vind je de leukste eigentijdse winkels. Zo’n winkel is Blanche Conceptstore! Al meer dan 33 jaar zit deze winkel in de Smedenstraat, hartje centrum. Ze hebben een stoere, hippe vrouwelijke collectie, zowel kleding als voor lifestyle en alles op woongebied! Kijk dat is natuurlijk waar wij meiden warm voor lopen. In de tuinkamer staat een grote tafel waaraan je lekker kunt genieten van een kop koffie. Zo, heb je even de tijd om te bedenken of je nou met dat mooie vest de winkel uit wilt gaan of toch met die stoere mand van Madam Stolz. Ach allebei moet ook kunnen natuurlijk!

 

Ik geef je even een impressie van de winkel.

blog 3
blog 3
blog 3
blog 3

Zelf ben ik de deur uit gegaan met een wooden ornament van driftwood, uit de nieuwste collectie van Madam Stolz. Dit item is een stoere toevoeging aan mijn interieur en maakt een plaatje net even af. Wanneer de tuindeuren straks weer open gaan kun je hem ook leuk onder een overkapping hangen of aan de schutting, Ibiza style!

blog 3
blog 3
blog 3
blog 3

Wat ik nog even met jullie wil delen is dat Blanche Conceptstore op 12 maart een spetterend evenement organiseert genaamd: Fooddock Fashion Festival. Voor meer informatie hierover, volg Blanche op Instagram Blanche en Facebook Blanche .

 

Hoewel ik net mijn stad, Deventer aan jullie heb gepromoot gaan wij de stad toch verlaten. Wij hebben ons huis namelijk verkocht! Na een paar slopende weken, zoals te lezen was in mijn vorige blog is ons huis in 2,5 week tijd verkocht. Niet te filmen toch! Maar dat betekent ook dat wij sinds gisteren weten dat wij over 2 maanden de eigenaars worden van een prachtig nieuw/oud huis aan de rand van Twello. Wat zijn we blij en ach het is maar 3 km van het centrum van ons geliefde Deventer, dus dat komt goed!

 

In mijn volgend blog vertel ik jullie meer over ons nieuwe huis!

Tot gauw,

Syl

Sylvia Broekhof
sylslifestyle@gmail.com
8 Comments
 • Oh wauw t is al verkocht!!! Gefeliciteerd meid!
  Goed weekend, x

  20 februari 2016 at 12:57
 • Zo dat is heel mooi nieuws Sylvia!! Welkom in Twello! Wat zul je nu een heerlijk weekend hebben!!

  20 februari 2016 at 18:27
 • Ellen Bellert
  Beantwoorden

  Jeetje Syl, dat is toch lekker snel gegaan. Super! Gefeliciteerd! Geniet van je weekend ?.

  20 februari 2016 at 19:15
 • monique wissink
  Beantwoorden

  heel leuk! nogmaals gefeliciteerd! groetjes Monique Wissink

  20 februari 2016 at 19:38
 • Wauw Syl, wat een supergoed nieuws! 🙂 Gefeliciteerd hoor! Toch nog snel gegaan zeg! Fijn weekend verder, maar dat zal vast wel lukken.. 😉

  20 februari 2016 at 19:42
 • Anita Poesse
  Beantwoorden

  Nogmaals gefeliciteerd ! Wordt vast ook weer een prachtig huis. En…je blijft in de buurt ;)))
  Liefzzz

  20 februari 2016 at 22:58
 • Anne Bloem
  Beantwoorden

  Wow! Jullie huis is echt snel verkocht!
  Gaaf een nieuw huis! Alles weer lekker opnieuw inrichten en stylen. .
  Ben heel benieuwd om welk huis het gaat..
  In ieder geval van harte gefeliciteerd!
  En weer een leuke blog!:)
  Liefs

  21 februari 2016 at 16:35
 • mendy velderman
  Beantwoorden

  ohhhh wat super snel en elke x als je straks naar Deventer gaat, zie je onze mooie skyline, die zijn wij eigenlijk nooit!! ben benieuwd naar het nwe huis

  23 februari 2016 at 18:57

Post a Comment