Dag huis, welkom nieuw huis!

Het is bijna zover, woensdag 13 april krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis! We hebben er ontzettend veel zin in en wat is het allemaal snel gegaan. In ons huidige huis is het inmiddels een gezellige puinhoop. Overal staan dozen en spulletjes en er staat momenteel zelfs een fiets in de woonkamer. Hoezo een gekkenhuis en hoezo onrustig, maar het is allemaal voor een goed doel.

blog 5

Dit weekend is het laatste weekend in dit huis, best een gek idee. We hebben er 9 jaar met veel plezier gewoond, maar het is goed zo. Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Zoals ik in mijn vorige blog al heb verteld hebben we onze enorme winkelierskast verkocht omdat deze niet meer in de nieuwe woonkamer past. Op zolder hadden we nog een paar antiek grenen kastjes staan en deze hebben we een nieuw leven gegeven. Zo hebben we de antieke commode lichtgrijs geverfd met muurverf en voorzien van zwart leren handgreepjes. Deze komt in de hal te staan. De antieke tweedeurs kast hebben we met witte muurverf geverfd, deze kast komt in de woonkamer te staan.

blog 5
blog 5
blog 5
blog 5

De raambekleding is inmiddels ook besteld, het zijn weer witte houten jaloezieën geworden. Die bevallen mij namelijk prima en ik vind het ook mooi fris staan voor de ramen. Dit keer niet met antraciet grijze banden maar met witte banden, detail natuurlijk maar het oogt toch net even wat anders.

blog 5

De keuken in ons nieuwe huis heeft een kookeiland. Ik heb dat altijd erg mooi gevonden en ook zo gezellig. Beetje jammer dat ik geen keukenprinses ben, want dat wordt met zo’n keuken vast wel van me verwacht! Wordt het dan toch nog eens tijd voor een kookcursus! Ik zeg altijd maar dat ik andere kwaliteiten heb, haha. Ik heb voor aan het bar gedeelte twee leuke industriële barkrukken gekocht. Ben benieuwd hoe het zal staan. Ook zal onze lockerkast in de keuken komen te staan.

blog 5

We gaan dus een drukke maar leuke tijd tegemoet. Ik zal jullie zo snel mogelijk voorzien van de eerste foto’s. Hou hiervoor ook mijn Instagram account in de gaten.

Tot gauw!

Syl

Sylvia Broekhof
sylslifestyle@gmail.com
4 Comments
 • Yvonne Hoeppertz
  Beantwoorden

  Ziet er nubal geweldig uit! Heel veel succes met verhuizen, ben heel benieuwd naar het eindresultaat 😘

  9 april 2016 at 17:32
 • Greet vd veen
  Beantwoorden

  Succes met alles! Leuke blog heb je! Liefs @styleandsugar

  9 april 2016 at 18:23
 • Wendy
  Beantwoorden

  Ziet er allemaal goed uit Syl, we zijn heel benieuwd hoe jullie nieuwe huis jullie eigen huis thuis zal gaan worden maar mooi wordt het sowieso 😊

  Succes nog even met pakken en tot snel 😘

  9 april 2016 at 19:16
 • Sunay
  Beantwoorden

  En dan ook nog tijd vinden voor je leuke blog in deze chaostijd
  Die witte verhuisdozen stonden ook best decoratief hoor..😂😂Kan me voorstellen dat je er soms even doorzit, maar
  je weet waar je het voor doet.. 😘
  Nog even en dan genieten jullie heerlijk in je mooie, nieuwe paleisje in Twello.. 🍀🌞

  9 april 2016 at 22:39

Post a Comment